Bestämde mig för Cellsynt

Den känslan som finns i kroppen efter att man har tagit ett beslut som rör framtiden är riktigt skön. Tog just beslutet för vilken leverantör av betal-SMS lösning jag ska använda mig av. Mitt val föll på Cellsynt. Deras lösning passar mitt företag bäst just nu. Två saker som fick det att väga över till deras fördel var deras känsla för service. Får svar på kundtjänst mail klockan 21 på kvällen är bra, mycket bra. Den andra var deras kontakter internationellt. En sak som jag inte vet om det är en nackdel eller ej är att de enbart sysslar med betalning via telefon på ett eller annat sätt. Det är positivt då de bara behöver koncentrera sig på det men negativt då jag i framtiden kanske skulle behöva en betallösning via kort. Gissar att jag får ta mig en ny sväng i träsket som handlar om betallösningar då. Det är mycket skönt att ha hittat lösningen som passar mig efter två veckors funderande och jämförande.