Det händer mer än man tror

Just nu går mitt arbete med företaget lite på sparlåga. Dels sommarjobbar jag eftersom det är sommarlov från skolan och så är det himla varmt ute att det är svårt att tänka. Detta till trots kämpar jag tappert med mitt PHP-skript som började fungera efter att jag fått lite hjälp av en bekants bekant. Tyvärr när jag skulle pröva mig fram med flera nyckelord så skickar mitt skript tillbaka samma svar för alla. Detta är inte alls meningen. Måste erkänna att PHP gör mig väldigt frustrerad för stunden. Har kontaktat en vän för att se om han kanske kan se vad som är fel i skriptet. Jag hoppas på att han kan lösa problemet. För är det löst innebär det att min nya sajt kan lanseras inom kort.

Det känns nästan lite konstigt att skriva att det är en ny sajt som ska lanseras eftersom idén kom till en annan sajt som jag jobbar med. Men denna idé är så bra att jag behövde ha en domän som var bättre SEO anpassad. Så egentligen ligger inte jag på latsidan när jag tänker efter. Jag har sen vi hördes sist fått ett skript att fungera för att komma fram till att det inte fungerar som det ska. Jag har byggt om en sajt och ändrat tillbaka den igen. Detta är trist när man redan har gjort sig av med alla filer och texter. Som tur är har jag rätt bra minne. Dessutom har jag byggt upp den nya sajten. Det är lnte kvar att göra tills jag är nöjd med den men det går åt rätt håll. Dessutom har jag satt upp fan page på Facebook och ett Twitter-konto för den nya sajten. Dock innebär det här att jag måste skriva om mina mål med min marknadsföring i sociala medier. Det ska bli kul. Jag ska dessutom skriva en mer utförlig plan för min marknadsföring. Jag tänker mig olika typer av gerillamarknadsföring. Vad tror ni om det?