Första Uppdraget Som Konsult

Det var först under våren som jag skaffade mig en F-skattsedel eller rättare sagt en FA-skattsedel vilket innebär att jag både kan ta ut lön som anställd eller arbeta som ett företag. Anledningen till varför jag gjorde det är enkelt. Jag hade en idé om att jag vill att människor ska ge varandra mer beröm. Eftersom jag själv har upplevt lätt att prata med människor på internet trodde jag också att det skulle vara lätt att ge varandra beröm över internet. Dessa tankar ledde till att Du är bra föddes. Tanken med sajten är att det ska vara ett enkelt sätt att ge människor beröm på.

Mälardalens Studentkår

Mitt företag Alpstedt Web & Consulting startades för att driva runt mina egna projekt men även för att hjälpa andra med det jag kan. Dessutom har jag strora förhoppningar att en dag i framtiden få arbeta som personlig coach vilket är anledningen till min utbildning I somras fick jag mitt första uppdrag på konsultbasis. Tyvärr kunde jag aldrig fakturera det till företaget utan jag fick snällt ta det som vanlig lön, vilket inte är helt fel. Få betalt för att skriva texter är lite av en dröm som går i uppfyllelse. Nu är den hemsidan klart, eller nästan i alla fall. Jag har nämligen på konsult basis fått i uppdrag att vara med att färdigställa den och vara med att utveckla en plan för sociala medier vilket känns mycket kul och spännande. Det ska verkligen bli kul att jobba med Mälardalens Studentkår under detta projekt och färdigställa hemsidan. Att dessutom få vara med att utveckla deras arbete med sociala medier känns mycket inspirerande och utvecklande.

One thought on “Första Uppdraget Som Konsult

Comments are closed.