Lansering Av Komplimangen.se

Jag är glad över att jag har kommit till den här dagen då jag kan lansera min webtjänst komplimangen.se. Den har vart ett hårt arbete med att komma hit men nu är jag äntligen här.

Komplimangen.se är en tjänst som påminner dig om att du ska ge en komplimang till någon. Du får påminnelsen via sms eller mail beroende på vilken tjänst du använder dig av. Det fina med allt är att du inte bara får en påminnelse om att du ska ge någon en komplimang du får även ett tips på en komplimang som du kan ge till personen i fråga. Kanske är det så att du bara känner för att få en liten uppmuntran själv och därför beställer en komplimang.

Varje tjänst på komplimangen.se har fyra nivåer. Du kan beställa en komplimang, en komplimang fyra fredagar i rad, två komplimanger i veckan vilket innebär att du får en påminnelse samt komplimang varje onsdag och fredag dessutom kan du få en komplimang om dagen i 30 dagar.

Det återstår lite arbete med att förfina marknadsföringsplanen men det är skönt att produkten är klar. Har du synpunkter på den är du varmt välkommen att dela med dig utav dem till mig.