Mina Första Pengar Som Egenföretagare

Igår tjänade jag mina första pengar som egenföretagare. Det är en märklig känsla av barnslig lycka som spritter lite i kroppen av den första beställningen på komplimangen.se. Tyvärr visade sig att det var min syster som testat min tjänst. Jag ska erkänna att det inte kändes lite kul då och jag vet att många kommer tycka att det inte räknas eftersom hon står nära dig. Jag förstår de tankarna och har tänkt dem själv. Nu var det inte så att jag bad henne att testa min tjänst utan hon har fått höra om den på samma väg som alla andra som har hört om den via Twitter, Facebook, Egobloggen eller den här bloggen. Det är de ända kanaler som jag har använt hittills för att marknadsföra tjänsten. Nu går jakten vidare för att tjäna mina första tio kronor.

Foto: Henrik Ström

Idag är tanken att jag ska skriva klart min marknadsplan och skicka den till min företagscoach kanske jag kan kalla honom. Morgonen har spenderas genom att läsa på mer om mål via sociala medier och självklart genom att rösta i valet. Men nu blir det som sagt marknadsplan.